22 Following
cananquinn001

cananquinn001

Newport International Group - 7 tips til resultat reisetilbud pa sosiale medier

 

Mange av disse influencer kampanjer kommer og gar. Siste ar, American Airlines gav gratis flyplass-lounge gar til passasjerer med hoy Klout poengsummer. I 2012 forente kjørte en kampanje bransjefolkene flyselskap km pa firkantet brukere som sjekket inn pa flyplassene. Offisielle turisme brett ofte kjore kampanjetilbud pa omrader som Pinterest og Facebook; folg dine favorittreisemal for a holde et oye. For de beste tilbudene som du kan bruke na, har jeg fokusert pa aktive kampanjer, mange av dem permanent (eller minst semi-permanente) lojalitet, eller lonn programmer som kompensere sosiale medier aktiviteten.


Firkantet gratisting

firkantet, sted-deling app som lar brukere praktisk talt kontroller i, skyte de aktiviteten til venner og trade tips om besøkte stedene, er en fantastisk ressurs for reise kuponger.


Starwood's SPG programmet

Starwood lojalitets program SPG tilbyr Starpoints for registrert reisende som link Facebook eller firkantet sider med sine Starwood kontoer deretter post kontroller-ins til Starwood egenskaper. Du kan innløse dine Starpoints for hotellopphold, fly, varer og andre ting.


Marriott belønninger Plus-poeng

den sosiale medier vinkel på Marriott's Rewards-programmet er svært lik som av SPG. Koble Rewards konto til den sosiale sider, utføre en "kvalifiserende sosial handling" (kjent for mennesker som en tvitre eller en Facebook eller Instagram post), og få poeng. Marriott bonuspoeng kan løses inn for opphold på Marriott egenskaper over hele verden.


Kimpton Karma

gjennom Kimpton's nye fordelsprogram Karma, hotel gjestene kan tjene poeng for oppgradering av rom, gratis opphold og andre fordeler ved å bruke penger på Kimpton egenskaper -- og også ved Facebooking eller tvitring om Kimpton. Det er et gratis program, og medlemmer får gratis Wi-Fi og en $10 minibar kreditt under hver deres, så er det verdt å bli med enten du er en sosiale medier bruker eller ikke.


Hotelied

her er konseptet bak nylig lanserte booking sted Hotelied: "smak og" - folk med tung sosiale medier ufeilbarlige når det gjelder -- motta tilpassede rabatter på hotellopphold. Hotelied gjør det skitne arbeidet ved forhandling billigere prisene for online påvirkningskraft. Du knytter din sosiale medier kontoer til stedet, og Hotelied ber hoteller for å gi du redusert prisene basert på popularitet.


'Instagram Hotel'

1888 hotell i sentrum Sydney er kjent som "Instagram Hotel" takket være det hotellet er vitende søkelys på kultur for å ta bilder og dele, i tillegg til de konkrete belønninger det tilbyr sosiale medier kjennere. Den godt designede rommene er rene, grafisk, og bilde-perfekte-ideell for Insta Steam.


Tweets som tips når pikkolo er en robot

kan du kjøre inn i en midjehøy, møtte robot glir rundt i gangene i Silicon Valley er Aloft Cupertino Hotel. Denne robot pikkolo kalles Botlr. Botlr godtar twitter-meldinger som "tips" når du utfører fra uinteressante oppgaver som å bringe snacks eller en tannbørste fra resepsjonen til et rom.

Source: http://www.newportinternational.net